Kategorier

  • Ingen kategorier
LAD OS HJÆLPE DIG MED MANDSKABSUDLEJNING

Er du på udkig efter mandskab til både korte og lange arbejdsforløb? Lad Colbar hjælpe dig. Vi har mange aktive emner i vores database, et solidt netværk og stor erfaring indenfor mandskabsudlejning. Dermed vil vi altid være i stand til at hjælpe netop din virksomhed med netop dine ønsker og behov, når det omhandler professionel mandskabsudlejning.

 

HVORFOR VÆLGE OS SOM DIN FORETRUKNE SAMARBEJDSPARTNER

Vores fornemmeste opgave er at matche din virksomhed med det mandskab, der skaber værdi og gør en positiv forskel på din arbejdsplads. Dette gør vi ved at have stort fokus på det menneskelige aspekt hos den enkelte eventuelle kandidat og medarbejder, og i særdeleshed virksomhedens DNA og personalepolitik.

 

RELATIONER MED FOKUS PÅ KVALITET OG PERSONLIG KONTAKT

Når vi sender mandskab ud til en virksomhed, er de omhyggeligt valgt til virksomheden. Vi kender vores kunder og vores mandskab på baggrund af personlige møder og samtaler, hvilket bidrager til at skabe kvalitetsfuld mandskabsudlejning, der er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Den personlige kontakt er dermed med til at kvalitetssikre hele processen.

 

DINE FORDELE VED AT BENYTTE MANDSKABSUDLEJNING
BLIV VORES NYE MEDARBEJDER

Som vikar hos Colbar Manpower kommer du til at arbejde med netop det, du er god til, hos én eller flere af vores samarbejdspartnere. Vores medarbejdere får naturligvis løn i overensstemmelse med overenskomsten, og ansættelsen som vikar kan enten strække sig over en længere periode i én virksomhed, eller flere lidt kortere perioder i forskellige virksomheder.

Vi er samtidig stolte medlemmer af Dansk Industri, hvilket betyder at vi overholder alle gældende overenskomster. Dette skaber tryghed for vores ansatte, og er med til at opretholde et bæredygtigt arbejdsmiljø.