Kategorier

  • Ingen kategorier
LAD OS HJÆLPE MED AT LØSE JERES OPGAVER

Er du på udkig efter mandskab til både korte og lange opgaver? Lad Colbar hjælpe dig. Vi har mange gode folk, et solidt netværk og stor erfaring indenfor montage. Dermed vil vi altid være i stand til at hjælpe netop din virksomhed med netop dine ønsker og behov, når det omhandler professionelt mandskab.

 

HVORFOR VÆLGE COLBAR SOM DIN FORETRUKNE SAMARBEJDSPARTNER

Vores fornemmeste opgave er at matche din virksomheds opgaver, der skaber værdi og gør en positiv forskel for dine projekter. Dette gør vi ved at have stort fokus på vores samarbejdspartneres virksomhed og vores egne medarbejdere, og i særdeleshed virksomhedens personalepolitik, samt lokalaftaler.

 

RELATIONER MED FOKUS PÅ KVALITET OG PERSONLIG KONTAKT

Når Colbar sender mandskab ud til en virksomhed, er de omhyggeligt valgt til virksomhedens opgaver. Vi kender vores kunder og vores mandskab på baggrund af personlige møder og samtaler, hvilket bidrager til at skabe kvalitetsfulde projektløsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Den personlige kontakt er dermed med til at kvalitetssikre hele processen.

 

DINE FORDELE VED AT BENYTTE COLBARS MANDSKAB
BLIV VORES NYE MEDARBEJDER

Hos Colbar ApS kommer du til at arbejde med netop det, du er god til, hos én eller flere af vores samarbejdspartnere. Vores medarbejdere får naturligvis løn i overensstemmelse med overenskomsten, og ansættelsen som vikar kan enten strække sig over en længere periode i én virksomhed, eller flere lidt kortere perioder i forskellige virksomheder.

Vi er samtidig stolte medlemmer af Dansk Industri, hvilket betyder at vi overholder alle gældende overenskomster. Dette skaber tryghed for vores ansatte, og er med til at opretholde et bæredygtigt arbejdsmiljø.