Kategorier

  • Ingen kategorier

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og annoncer. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles sådanne oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning her) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på computeren, mobilen el. tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præferencecookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet, og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præferencecookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analysecookies

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

 

Markedsføringscookies

 

Personoplysninger - 25. maj 2018

Når du registrerer dig hos Colbar, er vi ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til Persondataloven, der træder i kraft den 25. maj 2018.

Da der løbende sker opdateringer og ændringer på vores hjemmeside, opfordrer vi dig til jævnligt at tjekke op på bl.a. ansættelsesforhold og betingelser.

Hvis du ikke har hørt fra os indenfor 6 mdr. efter du er oprettet i vores databank, vil din profil blive slettet automatisk.

Vi opbevarer dine personoplysninger i op til et år efter ophør af ansættelsesforholdet. Dine lønsedler opbevares i 5 år iht. bogføringsloven.

Dine ALMINDELIGE personoplysninger vi har registreret i vores databank, kan vi give videre til vores potentielle kunder.

Det er ikke tilladt at indtaste dine følsomme personoplysninger, så som religion, seksuel orientering og politiske forhold. Vi opbevarer personfølsomme data iht. til gældende lovgivning, og følsomme personoplysninger vil derfor blive fjernes fra vores databank.

Ønsker du at få indsigt i dine personlige oplysninger, bedes du blot kontakte os.

Ligeledes bedes du blot kontakte os, hvis du af én eller anden grund, ønsker at få slettet din oplysninger. Fremsend da dit ønske skriftligt til os (evt. pr. e-mail).

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os ret til at slette dine oplysninger, hvis de ikke opfylder danske juridiske retningslinjer og regler.

Colbar kan ikke gøres ansvarlig for evt. tab du måtte lide ved evt. ændringer i dine data, utilgængelighed eller nedlægning af service eller manglende funktionalitet i vores databank.

Colbar kan samtidig ikke gøres erstatningsansvarlige for de informationer, der findes på vores hjemmeside www.colbar.dk eller oplysninger, der ligger i vores databank.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: pb@colbar.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Colbar Manpower
GL. Skrivevej 73A
8800 Viborg
Telefon: +45 78 70 22 00
Email: pb@colbar.dk