Kategoriar

  • Ingen kategoriar

Innledning

Når du besøker nettstedet vårt, samles informasjon om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet og annonsene våre. Hvis du ikke ønsker å samle inn denne informasjon, bør du slette informasjonskapslene dine (se instruksjonene her) og unngå videre bruk av nettstedet. Nedenfor har vi utarbeidet informasjon om hvilke opplysninger som samles inn, deres formål og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

 

Kjeks

Nettstedet bruker informasjonskapsler, som er en tekstfil som er lagret på datamaskinen, mobiltelefonen eller telefonen. På samme måte for å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikker og målrette annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode, for eksempel virus.

Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler. Se instruksjonene her.

 

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, kan annonser bli mindre relevante for deg og forekomme oftere. I tillegg kan du risikere at nettstedet ikke fungerer som det skal, og at det er innhold du ikke har tilgang til.

Nettstedet inneholder informasjonskapsler fra tredjepart som kan variere i en grad:

 

Påkrevet cookies

De påkrevet cookieser nødvendig for, at websitet kan levere de ytelser som du etterspør. Disse cookies settes av websitet og brukes f.eks. til å gjenkenne deg, når du beveger deg rundt på siden. Denne type cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Påkrevet informasjonskapsler

Informasjonskapsler som kreves for at nettstedet skal kunne tilby de tjenestene du trenger. Disse informasjonskapslene settes av nettstedet og brukes for eksempel for å gjenkjenne deg når du beveger deg rundt på siden. Denne typen informasjonskapsler blir automatisk slettet når du lukker nettleseren din.

 

Preferanse cookies

Foretrukket informasjonskapsler brukes til å huske nettstedets preferanser, for eksempel språk eller valg som gjør navigasjonen enklere. Disse informasjonskapslene er angitt av nettstedet og deres formål er å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. Forhåndsskapskakene lagres på datamaskinen og utløper på en gitt dato / tidsintervall.

 

Analyser informasjonskapsler

Google Analytics-informasjonskapsler brukes til å samle besøksstatistikk. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om bruken av nettstedet ditt, inkludert din IP-adresse. Du kan velge bort Google Analytics-informasjonskapsler med dette verktøyet.

 

Markedsføringskapsler

 

Personopplysninger - 25. maj 2018

Når du registrerer dig hos Colbar, er vi ansvarlig for dine personlige opplysninger i henhold til Persondataloven som er gjeldene fra den 25. maj 2018.
Da skjer ændringer hele tiden på oppdateringer og ændringer på våres hjemmeside, oppfordrer vi deg å sjekke opp på bl.a. ansettelsesforhold og betingelser.

Hvis du ikke har hørt fra oss innenfor 6 mdr. etter at du er oprettet i våres databank, vil din profil bli slettet automatisk.

Vi oppbevarer dine personoplysninger i opp til et år efter opphør av ansettelsesforholdet. Dine lønnsedler oppbevares i 5 år iht. bogføringsloven.

Dine ALMINDELIGE personopplysninger som vi har registreret i våres databank, kan vi gi videre til våres potentielle kunder.

Det er ikke lov evt. å inntaste dine evt. FØLSOMME personopplysninger, som religion, seksuell orientering og politiske forhold. Vi oppbevarer personfølsomme data iht. til gjellende lovgivning og følsomme personopplysninger vil derfor bli fjernes fra våres databank.

Ønsker du at få innsikt i dine personlige opplysninger ber vi deg kontakte oss.

Vi ber deg også kontakte oss, hvis du av én eller annen grunn, ønsker å få slettet dine opplysninger. Fremsend da ditt ønske skriftligt til oss (evt. pr. e-post).

 

Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder oss rett til å slette dine opplysninger, hvis de ikke oppfyller danske juridiske retningslinjer og regler.

Colbar er ikke ansvarlig for evt. tap du måtte få ved evt. endringer i dine data, utilgjengelighet eller nedleggning av service eller manglende funksjonalitet i våres databank.

Colbar kan samtidig ikke gjøres erstattningsansvarlig for de informasjoner som finnes på våres hjemmeside www.colbar.dk eller opplysninger som ligger i våres databank.

 

Innsikt og klager

Du har rett til å få opplyst, hvilken personopplysninger, vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsikelsen mod, at opplysninger anvendes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til, at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysninger, som behandles om deg, er feil har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelsen om dette kan skje til: pb@colbar.dk. Hvis du vil klage over våres behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å ta kontakt til Datatilsynet.

 

Nettsted utgiver

Nettstedet eies og publiseres av:
Colbar Manpower
GL. Skrivevej 73A
8800 Viborg
Telefon: +45 78 70 22 00
E-post: pb@colbar.dk